Cursusinfo

Extra info voor de cursus

Extra info over de cursus ondertiteling

Onderstaande tekst is dus een aanvulling (o.a. de prijs van het boek) op de pagina die voor iedereen toegankelijk is op de website.

De prijs voor de cursus is 200 euro. Studenten krijgen 25% korting als samen met de aanvraag een kopie van school- of studentenkaart wordt gemaild: 150 euro. Ook cursisten die geen feedback van mij nodig hebben kunnen de studentenkorting krijgen. Dat houdt in dat je de ondertitels die je maakt zelf vergelijkt met de ondertitels van dezelfde video die op de server staan. Je analyseert dan aan de hand van die ondertitels of jij het goed hebt gedaan. Dit is een beproefde methode en scheelt je 50 euro. Als je dit wilt maak je dat kenbaar door de studentenkorting aan te vinken als je de cursus bestelt.

 

Het is ook mogelijk om het Engelstalige cursusboek te bestellen. Dat is (iets) minder gedetailleerd en je krijgt geen feedback. Dit kost 50 euro.

 

Het cursusboek ontvang je als een PDF. Je kunt het desgewenst zelf printen. De PDF en de downloads van de server zijn beveiligd met een wachtwoord en gelinkt aan je IP-adres.

 

De praktijk heeft geleerd dat je het ondertitelvak prima kunt leren met ons cursusboek en de video’s. Je ontvangt een volledige versie van Spot-ondertitelsoftware, waarmee je maximaal 25 ondertitels per bestand kunt maken. Er zit geen restrictie op qua tijd, dus hij blijft operationeel. Als je gaat werken als ondertitelaar zul je meer dan 25 ondertitels moeten kunnen maken dus dan zul je een investering moeten doen. Maar dat is een zorg van later.
Mocht je na de thuisstudie toch nog persoonlijke begeleiding willen dan doen we gewoon een dagcursus op een locatie naar keuze, dus bijvoorbeeld bij jou thuis. Dat kost dan wel 400 euro extra. Als je besluit om de individuele cursus meteen te doen dan kost het ook 400 euro, maar dan is het cursusboek al bij inbegrepen. We zoeken samen een geschikte dag in onze agenda. Je leert dan 100% zeker alle basisvaardigheden op de eerste dag.

Gebruik bovenstaande button voor de veelgestelde vragen (faq) over de cursus. Lees deze a.u.b. eerst even door voordat je ons een mailtje stuurt.

 

Het cursusboek bestellen

Je hoeft niet opnieuw het formulier in te vullen als je de cursus wilt ontvangen. Stuur gewoon een mail naar info@subtitling.nl dat je hebt betaald en ik stuur je de inlog-gegevens. Graag in die mail aangeven of de factuur wordt betaald door een bedrijf of instelling (adres opgeven als je dat nog niet had gedaan).

 

Mail me ook meteen even je IP-adres i.v.m. het downloaden van oefenmateriaal. Google ‘what’s my ip address’. Zodra je het cursusboek hebt betaald krijg je van mij per e-mail de inloggegevens voor de server en het cursusboek.

 

Je kunt het bedrag overmaken op onderstaande rekening o.v.v. je naam.
Iban: NL30INGB0009482976 t.n.v. Cursus Ondertiteling te Hilversum.

 

Als je binnen 48 uur geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op.