InVision Ondertiteling – We gaan beginnen

De eerste ondertitels maakte inVision Ondertiteling in 1993. Oprichter en ervaren ondertitelaar Gerard van Loenhout startte toen zijn eigen ondertitelbedrijf.

 

Sindsdien is er veel veranderd, maar inVision Ondertiteling is altijd een ondertitelbedrijf gebleven. De inhoudelijke boodschap van de video zo goed mogelijk overbrengen aan de kijker die het gesproken woord niet verstaat. Dat is ons doel en ondertitels zijn daarvoor het aangewezen middel.

Ondertitels en meer

In medialand zijn wij bekend bij veel bedrijven en organisaties die video’s maken, maar nog niet bij iedereen. Daarnaast merken wij dat er over het maken van ondertitels nog weleens wat onduidelijkheid heerst. Zonder onszelf nu op de borst te slaan, vinden wij dat wij met 30 jaar ervaring met ondertiteling heel wat kennis in huis hebben.

Dat er meer schuil gaat achter het maken van ondertitels dan je op het eerste gezicht zou denken, willen we graag met je delen. Dat gaan wij doen aan de hand van een serie korte video’s.

Elke maand verschijnt er op deze webpagina een nieuwe videoclip waarin we met je delen wat er zoal komt kijken bij ondertiteling en hoe wij het maken van ondertitelingen aanpakken.

Wil je geen aflevering missen? Klik hieronder dan op de knop ‘Ik heb een vraag‘ en vraag ons om je mailadres aan de verzendlijst toe te voegen. Elke keer wanneer er een nieuwe aflevering van onze never ending story verschijnt, ontvang je een mail met een link.

Zijn er onderwerpen met betrekking tot ondertiteling waar je graag meer over wilt weten, deel die met ons. Wie weet komen jouw onderwerpen dan in de volgende clips aan de orde.

Heb je een video waar je ondertiteling onder wilt hebben, klik dan op de button ‘Offerte aanvragen‘ en vul ons offerteformulier in. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend. Hoe meer informatie je ons geeft over de ondertitels die je wilt hebben, hoe sneller je onze offerte ontvangt.

Offerteaanvraag

Vul alle verplichte velden (met sterretje) in. Na het verzenden zie je een nieuw venster met tekst.
Als dat niet gebeurt, bel ons dan even op 035 677 7400

FAQ

[select-faq faq_id=”2948″]

inVision Ondertiteling BV

 

Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

 

planning@ondertiteling.nl

 

Telefoon 035 – 677 7400

 

Kvk 34184045
BTW NL8119.44.554.B01

Mis geen updates

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondertitelen van films en video!